2010. március 7., vasárnap

Összefoglaló: termékek

Összefoglaló: termékek

Beltéri falfesték

A Protektor beltéri falfesték olyan szigetelést nyújt, mely nem igényel előzetes munkálatokat. Kerámia összetevőjének köszönhetően optimalizálja a helyiség relatív páratartalmát, ezzel nem csupán az energiamegtakarítás lesz jelentős, de az egészségesebb és komfortosabb lesz a lakás.

Kültéri falfesték

A Protektor kültéri falfesték meglepően nagy hatékonyságú szigetelést nyújt a falaknak, mellyel jelentős energiamegtakarítás érhető el. Nyáron a festék visszaveri a hőt, ezzel hűvösen tartva a lakást, mely sokkal egészségesebb, mint a klímaberendezés folyamatos működtetése. A falak szárazak, jól szigetelnek, repedezés-mentesek lesznek általa.

Tetőfesték

A Protektor tetőfesték felhasználásával a nyáron kialakuló tetőtéri kánikulát könnyedén el lehet kerülni, mivel a festék visszaveri a hősugarakat, valamint ellenáll az UV sugárzásnak. Télen hőszigetelő funkciót tölt be, valamint megóvja a tető állagát hosszú ideig.

Fafesték

A kültéri fából készült tárgyak, kerítések, kerti bútorok állagát leginkább a Protektor fafestékkel lehet megóvni, mely olyan védőréteget képez a fa felületén, mely a levegőt átereszti, a nedvességet és a kártevőket kívül tartja a fa szerkezetén. Nem szükséges évente lekezelnie a külső fafelületeket, a Protektor fafesték évekig garantálja a felületek értékállóságát.

Fémfesték

Fémszerkezetes épületek gyakori ápolást kívánnak, ám a Protektor fémfesték révén elérhető a korrózió mentes felület, valamint hővisszaverő képességének köszönhetően a nyári forróság is elkerülhető. A fémfesték hosszú időn át biztosítja a kezdeti esztétikát és hőszigetelő funkcióit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése