2010. március 7., vasárnap

Összefoglaló: megoldások

Összefoglaló: megoldások

A Protektor hőszigetelő festékek minden elhárítandó veszélyre megoldást nyújtanak, melyek segítségével utólagosan kezelni lehet a felmerülő problémákat.

Hőszigetelés

A hőszigetelésre roppant hatékony a beltéri festék, mely által a felületi páralecsapódás megszüntethető. A nedvességet a festék kerámiagolyói magukba zárják, így akadályozva meg annak lehetőségét, hogy a nedvesség magas hővezető hatékonysága sikeresen kivezesse a meleg levegőt a falon keresztül a szabadba.

Penészmentesítés

A felületi kezeléssel a relatív páratartalom optimalizálható, mely által a penészgombák elengedhetetlen életfeltétele megszüntethető. Roppant fontos a penészmentesítés, úgy esztétikai, mint egészségügyi szempontból, továbbá a komfort érzetet is jelentősen megnöveli.

Energiamegtakarítás

A falak festék általi hőszigetelése meggátolja annak hőáteresztő képességét, ezzel az értékes fűtőenergiát a szükségesre csökkentve. Akár 40%-kal képes csökkenteni a fűtésszámlát, ezzel elérve az optimális energiamegtakarítás mértékét, valamint nagymértékben lehet általa csökkenteni a környezetszennyezést.

Hőhidak megszüntetése

Az épületekben találhatók olyan felületek, melyek kivételesen jól vezetik a hőt, általában ahol nagy hőmérséklet különbséggel rendelkező levegő találkozik. Ezeken a helyeken nagy mennyiségű hőveszteség jön létre. A hőszigetelő festék segítségével a nagy hőmérséklet különbségek kiegyenlíthetők, ezzel a hőhidak megszüntethetők, ami sokkal nagyobb hatásfokra emeli a fűtést.

Tetőszigetelés

A festékkel történő tetőszigetelés nagyon jó szolgálatot tesz szélsőséges hőmérséklet esetén. Burokba vonja a tetőt, ezzel lecsökkentve a hőátbocsátást kifelé és befelé egyaránt. Télen a fűtött levegőt ejti csapdába, nyáron visszaveri a hőt a tető felszínéről, továbbá hangszigetelő hatása is jelentős.

Favédelem

Kültéri fából készült tárgyaknak, például kerítéseknek, védelemre van szüksége. A favédelem megóvja a fát az időjárás viszontagságaitól, valamint a rovaroktól és parazitáktól. Esztétikus és formatartó marad minden fafelület hosszú időn keresztül a favédelem hatására.

Rugalmasság

Épületek felületi repedéseinek kezelése elengedhetetlen, hogy az ne nyújtson az elemeknek és a nedvességnek további támadási felületet. Ezt csak a Protektor festék által nyújtott rugalmasság képes megadni, mely megszünteti a felületi feszültséget, szabad mozgást enged a falnak, mégis teljes mértékben elzárja a fal belsejét, teljes mértékben szigetelve azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése